Rakan-rakan Blog

A Journey of Me.

|

Nothing important. Just me and my sucks self. Tomorrow is Friday. The day that aku boleh balik JB. So long tak balik. Takde mase and life start busy. Bila duduk tempat orang dan terus merantau, macam gini lah yang selalu jadi. Takpe, just sometimes rasa lonely. Just my lappy menjadi penglipur lara. Hahaha. Such a sad and sucks stories. Hahaha. Missing my friends and my family. Esok tiket pukul 9 pagi. Rasa macam awal sangat. Xpelah, lagipun aku takde kelas esok. Jadi take decision nak balik awal lah kan. Buat apa wasting time dekat Shah Alam nie. Dah naik bosan and tak tahu nak buat apa. (Macam lah balik JB tahu nak buat apa.) Hahaha. Takpe lah. Balik JB and leave all my problem here. Too many assignment and tak putus-putus. Penat gilaaa doh. =.= Jadi kesimpulannya? Balik JB dan release my stress. :D Sekarang dah takde idea nak buat banyak-banyak post. Dulu, kalau kucing berak depan rumah aku pun nak buat post. Hahaha. Xpelah, janji ada jugak updated dari aku kan. Farewell Shah Alam.

P/S : Doakan perjalanan sahabatmu ini.
Chuck Hustler.

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

0 Commments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...