Rakan-rakan Blog

Sunday Sports

|
Feel free to write something tonight after so much activities and really fucking tired. =.=" tapi rasa macam nak update blog jugak. Tak kire ape pown jadi. Aku dah siapkan assignment yang sepatutnya aku siapkan. Lama lagi kot nak hantar. Xpelah, sediakan payung sebelum hujan. Hahaha. Hari nie aku nak share ape yg aku buat jerk. A day with sports. Penat nauzubillah. Balik-balik terus cari barang kesayangan aku yg paling most iaitu, KATIL. Hahaha. Firstly, today aku dikejutkan oleh call dari classmate-classmate aku. YARH! I'm forget something. Futsal Tournament! Fakulti aku yg buat, then classmate-classmate aku ajak aku main. Dengan itu, aku pun pergilah main dengan selamba. With kasut hijau and baju hijau. Colour that I like most. Hahaha. Suddenly, u know what?




Aku dapat jersey sebijik colour macam baju yg aku pakai mase datang uh. Hahaha. Mcm xpayah tukar baju. Oklah kan, sampaikan fakulti dah tau favourite colour aku. Hahaha. (Poyo gilaaa, macam lah dia famous sgt.) Hahaha. Then, oklah kalo ajak main futsal jerk. Even, kitorg kalah at first round, disebab kan oleh, kekurangan player yg sepatutnya dirancang seperti hari-hari training kitorg. Tapi diorg tidak dapat hadir disebabkan oleh masalah tertentu. Xpelah, kalah pon kalah lah. Lagipun kalah-mati rules. Terima jerkla. Janji aku makan free and jersey free. Hahaha.
Inilah penyokong-penyokong a.k.a classmate yang memberikan sokongan. Even korang jarang ade, tapi kali nie korang ade. :) Lepas jerk kitorang menerima kekalahan dengan hati yg terbuka. Aku pun pergilah ke pusat sukan yg terletak bersebelahan dengan gelanggang futsal tuh. Aku pun lepak and tiba-tiba remind Arine Romano. Yarh, today she back to Bandar Penawar and wish her ok after merungut-rungut about her journey. Hahaha. :) Xfair, U dekat dgn JB and I wanna going back! =.=" For Mia Brownishh, I hope you'll be okay too. I really missing you babe. And i'm very happy with you good news! :D Then, aku terasa nak menjengah ke bilik skuash, dan u know what? Everyone want go to support their team and diorg xdapat nak pulangkan equipment yg diorg pinjam sebabnya, pintu bilik tuh locked. Nak x nak, aku dan rakan-rakan yg kena pegangkan. Around 12 raket yg aku kena pegang (raket ke name benda tuh?) dengan one basketball ball (cam pelik jerk bunyi nyer?) Hahaha. Jadi oleh kerana aku telah memegang benda-benda tu semua. Aku lantas memanfaatkan peluang untuk mencuba semua permainan tersebut.

Bergambar sebelum memulakan sesi bermain skuash. Tapi seriously, memang xbest doe game nieh. Hahaha. Aku xdpat nak melayan sangat game nie even peluh dah bertong-tong melayan game nieh. Hahaha. Tiba-tiba selepas penat main bendalah nie, terfikir lak yg ada basketball ball dgn kitorg and court for basketball pon open. Jadi....
Aku pon bermain lah game yang memang asing bagi orang-orang melayu iaitu basketball. Hahaha. Act, memang penat gila! Tapi ke'pentol'an Awal membuatkan aku gelak separuh mati. Hahaha. Macam-macam lah ko nie Awal. Love you all lah kawan. :D Thats all story for this post. Sory tertulis byk sgt. Excited menulis kot. Hahaha.

P/S : Hope my classmate will be together forever. Amin~ :)

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

6 Commments:

A|R said...

bahahhaha.
nice ur story.
no need to b jeles jeles k.
dis week n lek kn kn
bahhahahahaa

Chuck Hustler said...

u know what? its a sad story. nnti i tell u. so sucks! :(

A|R said...

hah?
story?
wut dear?

Chuck Hustler said...

ehmm. i got tiket for going back on this friday. tiba2 tadi dpt satu news i kne handle very2 big event this weekend! wtf! diorg akan tolak 4 kali for attendance i if i xdtg. then, tpkse lah i change date for tiket tuh. ;( really2 sad. hate it!!!!

A|R said...

u u u.
jgn mrh2 r ea.
xper2.i phm.
i pon xlek gk.
u hndle.byk tuh kne tolak if u xdtg kn.
klu u sedey, dgr lgu2 i jer ea ea...
hehehhehe

Chuck Hustler said...

hahaha. yerkla sayang. i try lah xsedeyh2 k. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...