Rakan-rakan Blog

Semalam Yang Hangat. :D

|
Ok-ok. Hari nie nak menaip pulak rase sebab kelas pown da xde utk sekarang smpai Monday nnti. Ehmm. Really bored. Bila hari-hari minggu macam nie semua yang rumah dekat-dekat dah balik. Tinggal lah aku sorang. Xpelah, nak buat macam mane kan. Boring pun boring lah. Janji aku happy. Hahaha. Untuk this morning, thanks to Arine Romano yang berjaya mengejutkan aku dengan sekali misscall dan satu message. Rekod paling baik setakat ini untuk aku bangun. Hahaha. Rekod paling buruk ialah, dua misscall dan dua message, tapi x bangun-bangun. Hahaha. Keep your work untuk kejutkan I Arine Romano! Hahaha.
Post kali nie nak citer pasal ape ea? Boring doe. Xpe-xpe. Jangan bebel panjang-panjang nanti orang x nak bace. Hahaha.



Semalam, kelas aku dari pukul 8.30 pagi sampai pukul 5.00 Petang. Masa last class semalam, mmg bosan gile! Dan dalam keadaan bosan tuh, member sebelah aku iaitu, Izwan Isyanni (Bukan nama sebenar) ade melukis sesuatu. aku pon, ape lagi, snap lah. Hahaha. Nie lah hasil lukisan beliau.


Hahaha. Aku pown xpaham ape dia lukis. Tapi nie lah hasil kerja org bosan. dan bila bosan, aku pown xterkecuali lah nak buat bende ngarut-ngarut. Timbul idea nak buat origami. Jadi nie lah hasilnya. Hahaha.
Roket untuk pergi ke bulan. Hahaha. Pentol seyh aku nieh. Hahahahaha! Tapi, at the end of the class, ade something interesting lah yg aku belajar. Nie dia yg aku belajar. Pakai software weave-point. Terus segar bijik mate aku. Mane x nya, macam best jerk kan. Hahaha.
Hahaha. Menarik-menarik! Name aku tuh. CHUCK! Hahaha. Sedar xsedar, jam dah nak pukul 5. Jadi kelas pon tamat. Wahhhh, really tired beb. Pastuh, sampai-sampai jerk bilik, member aku dgan selamba ajak main Badminton. WTF? Hahaha. Aku pun malas lah. Dah penat gila. Nak bagi aku mati ea? Hahaha. Pastuh, sedar xsedar aku pon tertido di kala maghrib. Tiba-tiba, classmate aku lagi sorg pulak call ajak main Futsal. =.= Nak xnak, terpaksa lah aku pergi ke gelanggang futsal untuk bermain futsal tanpa menghiraukan kelas aku pada malam tersebut. Hahaha. Masa main siap ade import pemain lagi. Xtau lah, org ape. But aku rase Nigeria or Africa kot. Power doe dia nie. Siap pakai baju Iniesta lagi. Hahaha. Thats is the end of my day semalam. Thats all. Hahaha.

P/S : Dah lama xbalik JB, rindu seyh. Uwaaaa!

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

12 Commments:

purplerose said...

wah chuck....korang da blaja weave point ke..hebat....yg kat atas 2 kene betulkan skit...ntuk nmpkkan nama chuck kat weave structure 2....anyway diari yg best....

Chuck Hustler™ said...

hahaha. baru belajar la kak. xpe2. next time chuck improve k. ;)

SHUKRI SALIM said...

btol kate akak tuh.
patotnye yg kat atas tuh kaw adjust skit.
tp xpelah,bru blaja kan?
gudluck nini.

Chuck Hustler™ said...

Hahaha. Sebok lah ko. Mcm pernah pakai software tuh JPM.

mohd arif zainal said...

woooiiii gemok..klau bosan dtg la jmpa aq..wat pe wat roket 2..bkn le trbang pn..hehehhee

Chuck Hustler™ said...

Hahaha. Lecture tuh membuatkan aku ngantuk dan tibe2 muncul idea utk buat lawak guling-guling ngan kawan aku. Hahaha.

A|R said...

yg tulisan color biru ni len cm ckt ouhh..
indue spe?
ngeh3~

Chuck Hustler said...

Hahaha. I rindu my hometown lah Arine! Uwaaaa~

A|R said...

bahahahhaha..
npe la u nih xnk ngaku tol2.
yela2.cpt lek.
org jB lme tggu.
ngeh3~

Chuck Hustler said...

Hahaha. I ngaku betol2 lah nie. :P
Ok lah. Nak balik a.s.a.p!! :D

A|R said...

ha?
a.s.a.p?
pe tuh?

Chuck Hustler said...

as soon ass posibble lah sayanggg. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...