Rakan-rakan Blog

I'm Confusing. :(

|
Tolonglah sorang terangkan dekat aku ape yg berlaku hari nie?



8.30 A.M. - 5.00 P.M


Setelah kelas aku yang berpusu-pusu today, tanpa rehat. Sampai lunch time aku pon kena ambil buat lecture time. Kejam gileee!! Tapi nak buat macam mane. Kena la keep going class. 3 kali tak datang nanti kena status ZZ la plak. Tak dapat nak ambil final exam. Sucks!! Nak xnak kena lah datang. Dengan berbekalkan waffle chocolate + strawberry yg hanye aku sempat capai disebabkan kesuntukan masa, aku pon melangkah la ke kelas-kelas tersebut dengan hati yg terbuka dan niat yg baik. (Padahal penuh dengan maki hamun dan jampi serapah). Setelah hampir 9 jam mengharungi kelas yang menyakitkan hati, akhirnya... Habis pun kelas-kelas tersebut. Sepantas kilat setelah kelas tuh semua habis, aku pon dengan hati yang gembira pergi ke Stesyen Bas, Seksyen 18 bersama roomate aku untuk membeli tiket untuk pulang ke Johor Bahru. The place that i miss so much. With a big hope and big smile on my face. Niat nak beli untuk lepas solat Jumaat this week.

Aku pun tanye lah akak tuh. "Kak, ada tiket pukul 3 untuk hari Jumaat tak?"
Akak tuh menjawab dengan selamba "Ada. Nape? Ko nak beli berapa?"
Dalam hati aku menjawab "1 jerk la. Takkan sampai sepuluh kot. Ada ciri-ciri ulat tiket ke aku nieh. Grrr."
Akak tuh pon bagi lah aku tiket tuh sambil berkata, "RM34 saje dik oi."

Dalam keadaan yg gembira aku pon ambik lah tiket tuh after dah bayar. Then, member aku ajak balik bilik. Aku pon teruslah balik ke bilik kami dengan perasaan yg penuh kegembiraan. Hahaha. Tapi kusangkakan hujan sampai ke petang. Rupanya hujan di tengah hari. Isk3.

8.00 P.M. - 10.00 P.M.



Aku di ajak oleh kawan aku untuk pergi ke Sport Centre untuk kokurikulum kami. Sports Event Management, HSK111. Tuh la dia name kokurikulum dan code nyer skali. Dengar macam interesting jerk kan. Padahal, aku xdapat nak masuk mane-mane kokurikulum lain sebabnya, sume dah penuh and lagi satu sume clash ngan jadual kelas aku. Sucks la doe. Ape benda lah benda yg aku masuk nie. Dah la ramai gila girls! Aku tak sampai 10 org boys. =.=" Tengah-tengah dalam kelas tuh lecturer yg bg briefing dekat kitorg pown announce lah satu benda. Macam menarik. Korang tau ape? Ada satu event yang kitorg kena handle.
Football Fiesta. Dengar memang gempak gila. Event jangan cerita lah. Kitorg nie crew. Jadi dapat lah crew pass, t-shirt and makan-makan. Sponsor pon memang gempak. Digi and Astro ARENA. Jadi, memang dah dijanjikan ada macam-macam keistimewaan pada dua hari acara tersebut berlangsung. Memang best gila lah dengar. Bila eh? 24-25 HB Julai. Haaaaa?? Aku dah beli tiket balik lah pentol!!! GG lah macam nie. =.=" Terpaksa lah join aktiviti nie, kalau x kena tolak 4 kali untuk attendance aku. Perghhh. Bengang! Xpela, redha jerklah kan. Hope suma akan berjalan dengan lancar even aku xdapat balik JB. Kepada sesiapa outsider yang nak datang tuh, datang lah. Aku jadi crew. Yg paling best aku dengar, byk gila artist nak datang. Big concert!! Hahaha. 6ixth Sense, Disagree, Aliff Aziz (WTF?) dan ramai lagi lah. Hahaha. Sedapkan hati dan teruskan lah aktiviti dekat sini. :( Dalam kesedihan masih ada kegembiraan. Ehmm.


P/S : Sory kawan-kawan. Aku tak jadi balik. :(

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

19 Commments:

A|R said...

bahahhahaa.
i pon rse xjd gk
i lpe dis week i der induksi.
i jd fasi lorhh.
cmne la u ley lpe..

*alamak da sme la kte.xjd lek.

Chuck Hustler said...

hahaha.
u nie sebok jerk aw.
tiru i lagi.
ngeh3~

A|R said...

bahahhaha.yela.
sori i sebok.
pasni xsebok2 da..
....

Chuck Hustler said...

hahaha. dak poyo nieh nak tacing lak. :P
yerkla. meyh sini sebok. cepat lah sebok. hahaha.

A|R said...

bahahhaah.
ngade u nihh.
len kali jgn said cm tuh.
terase kt ulu ati i yg cm tisu ni tao
uh,,,

Chuck Hustler said...

Hahaha. Yerkla u. Lain kali xckap mcm tuh lagi. :D
Byk la i tulis kali nie. Hahaha.

A|R said...

bahhahahha.
ok.cm tuh la u.
byk ea?
bgus la 2 u.
tp gtao la npe u makin sdikit rjin ea?
mmmmm.
nk tao nk tao nk tao.

Chuck Hustler said...

ntah la. sekarang rase macam puas jerk kalo i tulis ape-ape kt blog i. peduli lah org nak bace ke x. dah kembali ke feel yg dulu. suke tulis byk2 kalo org xbace pon. hahaha.

A|R said...

bhahhahaaha.
sme2 la kte.
now esimnt da brtimbun cm bukit pe nth i pon xtao.
tulis ckt2 ok la.
ckt2 pon de la sorg 2 nk kumen!!
bahahaha

Chuck Hustler said...

hahaha. xpela. peminat fanatik u tuh. hahaha. :D
i pon da ade assignment nieh. huihhh. =.="

A|R said...

bahahhaha.
spe tuh ea.
tao x?

u u
lgu pe ea kt blog u?
lpe r.

Chuck Hustler said...

hahaha.ntah la. i pown xtau sape. :P

lagu ape? kan i da letak name lagu kt turtle i yg comel tuh. :D

A|R said...

bahahhaha.
de dak xnk ngaku.
xper2.
i cr dak tuh

Chuck Hustler said...

hahaha. yerkla2. i ngaku. i kan sayang u. ngeh3~

A|R said...

bahhhahaha.
amin~
xssh u nk ngaku!!!
time kaseh.
...

Chuck Hustler said...

hahaha. :P
poyo jerk buat2 xpaham. :D

A|R said...

ngeh3~
i ske pengakuan dr tuannyer.
xmo wt andaian.
okdear~

Chuck Hustler said...

hahaha. ok lah kalo mcm tuh. mengelakkan fitnah. hahaha.

Anonymous said...

mengapa tidak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...