Rakan-rakan Blog

Cita-cita dan Impian Seorang Manusia Biasa. (Part 5)

|
Oleh disebabkan aku takde kelas dan rasa macam rajin sangat nak membuat design untuk meghilangkan kekecewaan kerana tidak dapat balik ke JB. Setelah membaca 'reject'an oleh Arine Romano di blog nya. Dan setelah menyatakan yang aku tak dapat balik JB kepada Mia Brownishh, aku pun survey-survey lah website-website graphic shirt. Wow, many interesting new design. Bagi aku, aku tak peduli sangat about brand. Brand to kira special lah kalo design cantik and brand gempak.Tapi yg penting kualiti dan design-design yang menarik. Nie just nak share ngan korang. Dah lama xmenaip about graphic design kan. Jadi hari nie aku mula menaip balik about graphic design. Untuk melihat post-post lepas aku on Graphic Design. Click lah link Graphic Design kat kotak gadget dalam bahagian Graphic Design. :) Enjoyyy.
Gerek doh diorg nyer design. Tapi bila tengok dekat Malaysia nieh macam tak best jerk baju-baju nieh kan. Aku pon confuse same ade aku suka baju dia or design dia. Hahaha. Semua design-design di atas diambil dari top 50 best t-shirt design. Anyway, just wanna update about My Graphic Design post. So long dah xmenaip untuk post nie. On my way untuk buat satu design for my class shirt. Nanti dah siap aku post lagi lah yer. :)

P/S : Dah lama gila tak design something except blog header. =.=

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...