Rakan-rakan Blog

Bad Habit.

|

Hey friends. Lets talk about my bad habit right now. Even, aku nieh tak pernah ambil alcohol or taking any drug. Tapi aku baru perasan something pasal aku. So hard nak stop it. Macam-macam cara dah aku try. But... Still same. Its all about legal thing, then kalo aku try macam mane skali pon. Aku still jumpa org yg ambil nie sume. Jeles lah doee. Dah tuh, macam mane nak berhenti. Hahaha. Mmg lah macam xde pape, tapi aku tahu yg benda nie akan bagi kesan yang buruk untuk aku for a long term. Whats? Its all about two of my favourite things. Which is, cigarette and nescafe. Sigh~ Rasa macam I got a different feeling when taking both of this thing. Huh. Kebiasaannya, aku akan cari dua benda nie for my breakfast. Makanan xde pon xpe. But, ada dua benda nie, segar dah aku pagi-pagi. Haiiihhhh. Stop lah gilaaa! Sampai bila doe nak macam nie. Not good for my health. And macam yang kt pic tuh. Its will kill me slowly. =.=" I will try too stop lah dalam masa terdekat. Xberhenti satu, satu lagi pon xpe lah kan. Any tips? Share lah with me kawan-kawan. I'm addicted. =.=" Nanti kalau aku nak ade wife pon, aku xnak wife aku terdedah ngan my smoking smoke. dangerous to others too. Haihh. Tapi yg jadi masalahnya, Winston nie memang dah jadi kawan baik aku dah hari-hari. Xde dia macam tak lengkap lah kan. Tak lame lagi aku kena lah ucapkan selamat tinggal kat dia. I'm trying and trying. I wish it will be stop!









P/S : Haihh. Sangap tengok gambar nieh. =.="

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

4 Commments:

Nurul Fifi Amalina said...

duit beli rokok tu ko buat belanja aku makan hari-hari. style x?? haha

Chuck Hustler said...

Wah... Sungguh style la fy. =.=

mel comot said...

tggu ape lagi..??katekan "TIDAK" pd ROKOK....!!!haha

Shafiq Firdaus said...

@mel comot dah stop taking kafein. oklah tuh. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...