Rakan-rakan Blog

Hangat! Haiwan Gergasi di Pantai Cenang, Langkawi.

|

Gambar diatas sedang hangat dibincangkan di Facebook dan gambar ini sedang tersebar luas di laman sosial itu juga. Binatang apa kah yang terdapat di dalam gambar ini? Jika di lihat dari jenisnya, jarang dapat dijumpai di perairan Malaysia. Tapi mengikut info, gambar binatang ini dirakamkan di perairan Malaysia iaitu di Pantai Cenang, Langkawi. Amat sukar untuk ditafsirkan apakah binatang gergasi yang terdapat di dalam gambar ini. Ikan paus? Raksasa laut? Atau pun binatang lain? Semuanya menjadi tanda tanya. Tuliskan comment anda sekiranya ada binatang lain yang terlintas di fikiran anda. Expect the Unexpected. 



Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

7 Commments:

Syahir said...

bangkai ikan paus yang dah lama reput kat laut..

Chuck said...

@Syahir Takkan takde siapa yang perasan selama nie? :)

Syahir said...

Mungkin tak penting bagi mereka kot.. tak ada perasaan ingin tahu..

Chuck said...

@Syahir Saya just tertanya-tanya binatang apa sebab tengah hangat tersebar kat FB. :)

Anonymous said...

ikan talapia kot....

bOoLat_cUmeL said...

ikan duyung versi ikan pari kot.

kyrel said...

oh ni ikan jiran sebelah umah.. dia buang ke laut pastu jumpa plak terdampar kt pantai nih... haha.. joke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...