Rakan-rakan Blog

Siapa Nak Tolong Chuck Dapatkan Shades Percuma?

|
Salam kepada semua pembaca blog aku. Hari nak share satu contest yang aku dah masuk. Contest by Shades4U. Macam mana aku boleh masuk ye? Haha. Aku terserempak dengan contest nie masa 16 haribulan and tarikh tutup untuk hantar gambar contest tu adalah pada 17 haribulan. Ingatkan saje-saje jer nak masuk contest tuh, tapi al-maklumlah termasuk jugak dalam album untuk vote mengevote nie. Secara tak langsung aku terpaksa lah tebalkan muka untuk mintak member-member vote aku. Kenapa aku beria-ia nak menang contest nie? Jawapannya ada dibawah.

Hadiah pertamanya ialah
Hadiah kedua ialah sebarang topi new era yang terdapat di page Shades4U. Dan yang ketiga adalah Lanyard Oakley. 


Cerita sebenarnya, aku taknak hadiah lain. Sebab tuh aku aim first prize dan alhamdulillah setakat post nie aku tulis, aku masih mendahului yang lain. Hehe. Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang tolong like samada secara sengaja ataupun terpaksa. Hahaha. Takpe, yang penting korang tolong aku vote untuk dapatkan shades nie. Hehe. Gambar dibawah adalah gambar yang aku pertandingkan. Jom tengok. Hehe.

Gambar apa tak penting. Yang penting like. Haha.
Kepada yang masih belum LIKE gambar aku tu, korang boleh lah tolong ye. Hanya tuhan jer yang mampu balas jasa baik korang. Amin~ Macam mana nak LIKE gambar nie? Klik link 1 dibawah nie, korang like page Shades4U dan kemudian link 2, korang like pula gambar aku. Ikut turutan ye. Kalau tak, tak boleh like. Hehe. Terima kasih yer kepada semua yang memberikan sokongan.

Link 1 : PAGE SHADES4U

Link 2 : PICTURE CHUCK

Undian ditutup pada pukul 10 malam pada 24 haribulan Jun 2011.

Sekali lagi ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada mereka yang memberikan sokongan kepada aku. :)

P/S : Insyallah tak lama lagi kalau ada rezeki boleh jadi tokey oakley. :)

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

15 Commments:

Cik Ainie Lalola said...

ko tetap no1 la... gud luck :)

Chuck said...

@Cik Ainie Lalola Thanks lola. :D

bieha-chan :) said...

aku da mintak tolong peminat aku like gamba ko.nty leyh are share en spek uh:P

aCeraP :) said...

hye abam chuck...hye abam chuck...hensem la...abam ni...ada oakley lak 2..perh...

Amiey White said...

TAK NAK

Muhammad Taqi said...

saya mau donk :)

Miss Applepie said...

chuck please follow me back eh :)))

Anonymous said...

pglman idup ko,pmikiran kjo,pale otak,hobi ko,kisah cnta ko,cra idup ko..cter shbat ko sume sbjik cm ape yg ak da lalu..so ak na taw cmne na cntact ko..ak cm ase na kwn ngn org yg sme cm pale otak aku..ak bkn stalker ke ape..tp ttbe je tuhan bg ak ptnjuk suh ak ushar blog ko..oke

Chuck said...

@bieha-chan :) matilah nak share ramai2. haha.

Chuck said...

@aCeraP :) memang semulajadi hensem la. muahaha.

Chuck said...

@Amiey White tak nak sudah. tak jadi masalah. nama kau dolah. haha

Chuck said...

@Muhammad Taqi thanks. :)

Chuck said...

@Miss Applepie orait. :)

Chuck said...

@Anonymous siapa ko? takde cara nak contact pun.

Yana Farinha said...

hye... nice blog.. kite da folo awk... jom singgah blog kita.. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...