Rakan-rakan Blog

Contest Best Header Ever!

|
Macam biasa lah. Kalau dah hari-hari duduk depan laptop then menghadap Facebook dan blog. Memang bosan jadinya, tak gitu? Semakin hari Facebook semakin membosankan ke semakin hari aku yang semakin membosankan? Keh keh keh. Persetankan tuh semua. Selama aku ber-blog nie, tak pernah lagi aku rasa aku join contest. Eh! Lupa plak. Sekali jer yang Anis Shazreen pernah tawarkan dekat aku. Alhamdulillah menang. :) Sejak dari tuh, aku tak tahu kenapa aku semakin addict untuk membuat header sehinggalah aku sanggup couple sekejap dengan photoshop dan menghasilkan satu blog picisan dalam pembuatan header yang diberi nama Chuck Artwork. Sejak dari tuh, dah berpuluh header aku cuba buat untuk penuhi permintaan rakan-rakan. Sehinggalah sekarang. Keh keh keh. Ok, stop dah. Dah, jangan tanya aku samada aku ambil order header lagi ke tak. Aku bersara dalam waktu terdekat. Terpaksa tumpukan komitmen pada benda lain. Sorry terpaksa hampakan sesetengah dari korang.

Hari nie aku tergerak hati nak masuk satu contest anjuran Fazreen Fathil. Tak kisah lah apa orang nak kata. Untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Tak salah kalau nak mencuba pun kan. Takpe-takpe, aku cuba kali nie. Kalah menang belakang kira. Janji usaha ada. Kan? Untuk maklumat lanjut kepada mereka yang mahu menyertai contest ini, sila klik sini. Tarikh tutup sehingga 1 Julai 2011. :)


Banner contest.


Header aku.

Header yang aku pertandingkan ialah header aku sekarang. Wish me luck guys. Cepat wish me luck! *Dalam nada paksa sambil menggenggam penumbuk. Keh keh keh. Itu adalah joking semata-mata. :) Kalau geli sila tekan X. Keh keh keh. Sekian. :)

P/S : Kalau nak masukkan semua header dari Chuck Artwork boleh? Hehehe.


Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

10 Commments:

Cik Ainie Lalola said...

gud luck..header ko memang terBAIK!!!

cik azeya said...

gud gud gud luck!

zombie said...

gud luck..header ko memang terBAIK!!!

zombie said...

gud gud gud luck!

alyaa (: said...

chuck ! gudluck yehh XD

azuha rahimi said...

ak ade header tulisan ni jek

"selamat datang ke blog katak hijau...wat macam umah sendiri yer....:)"

boley join?:D

Cik Ainie Lalola said...

si zombie ni copy wish org je ye...haha..agak2 header ak ley join x...buruk la plak...hihihi

A retarded kitty said...

der, good luck! sorry ayat lame, aku sangat cliche orangnya

dreary dreamx said...

@Cik Ainie Lalolacicak , selamat berjaya - bahasa melayu gua semakin hebat hahha

unieMARKS :) said...

goodluck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...