Rakan-rakan Blog

Anda Suka Main Game Angry Bird?

|
Angry Bird datang KL woo~ :D

Salam dan selamat sejahtera kepada semua. Macam mana hari nie? Saje jer buat post pagi-pagi untuk hari nie. Yang penting mulakan hari anda dengan senyuman. Barulah sampai ke petang penuh dengan keceriaan. Memandai jer aku bagi tips kat orang. Keh keh keh.

Post nie aku buat sebab nak ajak rakan-rakan semua join gathering peminat game Angry Bird kat Low Yatt nanti yang dianjurkan oleh Nokia. Perhimpunan terbesar peminat Angry Bird di dunia tau! Aku pun salah sorang yang main game nie jugak. Simple game and interactive. Bukan susah sangat kalau setakat nak attack ba alif ba ya tuh. Keh keh keh. Tapi kadang-kadang perlukan kesabaran, ketepatan dan juga strategi yang bijak. Nampak macam senang, tapi bila kita tak dapat complete mission ba alif ba ya tuh gelakkan kita, bengang jer rasa.

Yang paling penting bila main game nie perlukan kesabaran, janganlah tension-tension sebab kita main game nak release tension. Nak tau maklumat lebih lanjut tentang gathering peminat Angry Bird dekat Plaza Low Yatt nanti, click link kat bawah nie. :)


P/S : Macam-macam jenis game dah aku main sementara nak habiskan cuti nie. Keh keh keh.

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

8 Commments:

cik azeya said...

perghh. siap ade gathering tuh,,nak join tapi macam jauh je. hahaha

puteraduyong said...

ok la jugak game ni...

Chuck said...

@cik azeya hahaha. tau takpe. jauh gak tuh. hehe.

Chuck said...

@puteraduyong boleh lah buat buang2 masa. haha.

luckyS said...

aku ske men game ni... sekang tinggal nak dapat 1 je lg golden egg... susah bebenor.... huhuh..

Chuck said...

@luckyS aku baru jer belajar main game nie sebenarnya. haha.

Landsay said...

@Chuck

best nie siootttt,,,!!
jngan lupe klik nama saya dan follow blog adsense sy tu,,huhuh

Chuck said...

@Landsay hehehe. orait.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...