Rakan-rakan Blog

Korang Tahu Macam Mana Budak Johor Pakai Baju Sekolah?

|
Salam kepada semua reader blog Chuck. :) Hari nie nak share something yang buat aku gelak guling-guling. Tak tau lah kalau aku jer yang rasa kelakar. Orang lain maybe tak kot. ==" Tapi aku nak share jugak, pedulik apa aku. Hahaha. Ok, just a picture yang aku nak share. Tengok betul-betul dan cuba fahamkan. Post nie sempena budak sekolah yang akan naik cuti esok. Welcome back to school ye adik-adik. :D

Picture bawah nie adalah keyword yang orang guna dekat google untuk sampai kat blog aku.

Click untuk tumbesaran bersama Enfagrow

Hahaha. Got it now? Ada orang cari cara budak Johor pakai baju sekolah? Aku dah gelak gila-gila bila nampak keyword nie. Cara budak Johor pakai baju sekolah? Aku rasa semua negeri sama jer kan baju sekolah mereka. Hahaha. LOL.

P/S : Kalau ada orang dapat bagitahu beza baju sekolah ikut negeri, dia memang handal. Haha.

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

29 Commments:

AyinAyob said...

aku pun gelak jugak. sebab ape lah nak tau budak pakai baju sekolah cari blog kau. padehal kau bukan pandai pakai baju sekolah. dulu pongteng je. hahahaha.

yuN Kaer said...

rasenye lain tang pakai beg skolah la...
sbb dulu ade bdk baru dari johor pakai beg sandang talinya pnjang sgt2...
bawah b****t dah...
ade lgi citer pakai tudung ke belakang sgt smpai nmpak sparuh anak tudung

hakeem kira said...

wei ajar la camne dak johor pakai baju sekolah . haha aku tak reti .

Chuck said...

@AyinAyob kau nie datang sekolah ke tak dulu? ponteng pun salah eja. HAHAHAHA.

Chuck said...

@yuN Kaer Tak semua lah org Johor macam tuh. I'm Johorean. Selalu yang pakai macam tuh budak-budak agas jer. Hahaha.

Chuck said...

@hakeem kira Takyah. Buang masa ajar kau. Hahaha.

AyinAyob said...

@Chucktu lah kau. dulu tak sekolah. dah tak tau. tu name die bahasa G

Chuck said...

@AyinAyob HAHAHAHA. Kau nak point aku ke aku nak point kau nieh? Fikir masak-masak. HAHAHAHAHA

AyinAyob said...

@Chuckkau lah tak sekolah! ponteng banyak!

NuruL aTikah said...

haha sebagai bekas budak skolah johor aku nk bgthu.
setiap skolah lain2 care pemakaian tudung.

kalau anak tudung telebih depan tu budak2 agas baru nak naik

kalau labuh tu toksah ckp mmg aalim

kalau tudung tak pic and terlebih lebar tu pun agas.
hahaha... tp klau BP trend lipat kn?

agas - perangai mcm org mundur. mencuri,merompak,gedik,keje dtg skola nk fight je,ponteng,buat kepale sendiri. and so on lahh..
kiteorang gelar agas. hehe..

Brother AShraf said...

haha...ape laa budak tue.Asal chuck nie pakar pakai baju sekolah ke??sampai dorang dok cari mcm tue sekali...=P

Zaty Athany said...

HAHAHAHAHAH.
Lagi sekali, HAHAHAHAH~

Chuck said...

@AyinAyob Kau selalu ponteng kelas nie. Sebab tuh salah eja ponteng. HAHAHA.

Chuck said...

@NuruL aTikah Haha. I'm Johorean. Chuck tahu style tudung diorang. Tapi nie masalahnya pasal baju. Rasanya semua sekolah dalam Malaysia sama jer kot. Hahaha.

Chuck said...

@Brother AShraf Hahahaha. Tuh yang pelik tuh bro. Rasanya blog Chuck kot pasal tips nak pakai baju ke apa. Hahaha.

Chuck said...

@Zaty Athany Hahahaha. Suka betul ea kak. :D

saya_arief said...

haha..bagus betol la yang search tu.
:D

NuruL aTikah said...

haha baju ehh. mmg same punn. search tak agak. ahah

Chuck said...

@saya_arief Hahaha. Dia nak buat research kot.

Chuck said...

@NuruL aTikah Hahaha. Tuhla pasal. Cari lah tagline best-best skit.

Blogmerah said...

hahaha..yg lawak nye bile tgok tuan blog seems like sgt geli hati...:p

Chuck said...

@BlogmerahHahaha. Pelik bila tagline bukan-bukan yang sampai kat blog nie.

Blogmerah said...

ko pnah buat n3 baju sekolah kottt...?! hahaha

Chuck said...

@Blogmerah Bila masa lak aku tulis entry pasal baju sekolah. Haha.

darla carolina said...

budak JOHO mostly JB , pompan suke pkai kain style banjir . singkat" . pastu stokin nmpk sparoh bku lali . klaw pkai tdung lakkk punye la tggi sanggul mak enon . HAHHAAA . yg scarf atas kening tuh standard kodd kt JB mse I skewl dlu . lg satu , budak pompan suke pkai baju jenama canggih pastu tetaskan utk kasi cutting balek . dekakk bile igt balekk :DD

Chuck said...

@darla carolina HAHA. Ya, seriusly memang budak-budak Johor macam tuh. Tapi bila keyword 'Macam mana budak Johor pakai baju sekolah' dah jadi pelik tuh. Rasanya semua baju sekolah sama jer. Haha.

cik azeya said...

haha. budak johor pakai baju sekolah senteng. konon konon stylo mylo. -_-"

Shafiq Firdaus said...

@cik azeya Oi! Tempat lahir aku tuh weh. Hahaha.

Anonymous said...

Im johorean , kalau skola lame aku , sluar style bootcut . N sampai sekarang budak johor yg tak taksub dengan kpop pakai bootcut .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...