Rakan-rakan Blog

Terima Kasih Kepada Anda.

|
Salam kepada semua pembaca blog yang jarang update nie. Maafkan aku sebab aku tak banyak idea macam korang-korang semua. Kali nie just nak share pasal traffic blog aku jer. Sumber macam biasa la, tak dari stats pun ambil dari analytics Nuffnang. Apa lah sangat blog aku nie. Tak pernah pun ambil Buffered Earning dari Nuffnang. Tak pernah dapat blogger terbaik dari Nuffnang. Tapi aku still mengekalkan status Glitterati untuk profile Nuffnang aku. Hopefully BE aku naik lah lepas buat backlink pasal Nuffnang nie. *Ketawa.

Nak bagitahu berapa BE aku ke? Haha. Tak payah la. Buat malu sendiri jer. Bukan tujuan aku berblog nak dapat duit pun. Tapi kalau dapat duit tuh kira advantage lah kan? *Ketawa. 
Kena tengok juga keyword macam mana. Kalau tak, penat menulis. *Sigh.

Keyword Nuffnang aku.


Nie untuk last week. Tengok dalam picture kat atas. Kalau ikut referral, ramai yang datang sini atas Keyword 'Helmet Arai Nakano'. Maknanya banyak mat rempit la masuk sini? *Ketawa. Aku sure akan buat satu post akan datang pasal helmet Arai sekali lagi. Traffic tuh brai. *Ketawa.

Yang tuh semua tak penting sangat kot. Yang paling penting, ada juga orang nak singgah blog aku nie kan? Terima kasih kepada semua sebab tanpa pembaca apalah ertinya aku menulis kan?

Referral Nuffnang aku.
Banyak yang datang dari http://blogger.com/home. Maknanya? Of course lah dari follower-follower dan rakan-rakan blog yang lain. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi singgah dekat sini. Terima kasih kerana follow dan membaca ya. :) Mungkin aku tak dapat balas balik semua kunjungan korang, tapi aku sure aku akan cuba untuk balas kunjungan korang. :)

P/S : First time aku mendedahkan pasal Nuffnang aku. *Tutup muka. Malu.

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

16 Commments:

siti nurhaliza said...

ha ha ha :D

Nurul Fifi Amalina said...

tgk la. ade dari link aku. hahahaa

Chuck said...

@siti nurhaliza siti nurhaliza?? ==" Amende nieh wei. Jangan stalk aku. =="

nurana nizam said...

cumil la tu ?
hehehe tahniahh :)

Chuck said...

@Nurul Fifi Amalina Ok fy. Terima kasih. =="

AyinAyob said...

haha. terharu bagai lah plak kau kan??

Chuck said...

@nurana nizam agak cumil la. hahaha. terima kasih ye. :)

Chuck said...

@AyinAyob kenapa ko suka kacau hidup aku nieh. =="

Fasha Sandha said...

u~!! mana lagu jiwang kat blog u ni? i suka dtg sini sbb nk dgr lagu tula.. apsal u buang~!!! jahat la u ni~ >,<

Chuck said...

@Fasha Sandha i nak lupakan hubungan kita. sebab tuh i buang lagu tu. i dah ada Ain dah sekarang. maafkan i. sob sob sob.

lavender harum wangi said...

@Chuck : sampai hati u~!! sape ain tu? bak alamat, i nak pegi dating ngn dia~!! >,<

Zala Wajik said...

sama- sama ?

Chuck said...

@lavender harum wangi tak boleh. hati i hanya utk dia. =="

Chuck said...

@Zala Wajik Ok. :)

Fasha Sandha said...

@Chuck : eh2, terlupa nak tukar nama.. kantoi pulak nama betul i~ kah3 :D

Chuck said...

@Fasha Sandha HAHAHAHA. Ika sengal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...