Rakan-rakan Blog

3 Kuntum Bunga Ros Merah Untuk Awak.

|
Perhatian : Ini adalah entry jiwang. Ya, entry jiwang. Jangan baca kalau anda tidak berhajat untuk membacanya. Ia akan mengakibatkan blog ini kotor dengan muntah-muntah hijau anda. =="
Bagi yang kenal Chuck, anggap ini bukan dia yang sebenar. Dia telah diracun. Ohhhh no~

Satu, dua dan tiga kuntum bunga ros. Tiga-tiga untuk awak. :) P/S : I love you.


Sayang, I've fall in love with you. Swear. 

  • Ramai perempuan org dah jumpa. Tapi takde yang boleh buat org jatuh cinta dalam 24 jam. Awk pakai apa ea? Haha. Awk satu-satunya perempuan yang buka jalan lebar-lebar untuk org terus naik highway ke hati awk. :) Betul, tak tipu. Nie bukan panah arjuna. Haha. 
  • Awk boleh jawab semua dengan betul pasal org walaupun baru kenal. Thats mean awk care pasal org kan? Ok, macam biasa. Lelaki selalu lupa benda-benda macam nie. Haha. Tapi yang penting org tak pernah lupakan awk. Almost 24-7 wondering you. :)
  • Awk suka tanya org macam-macam dan suka berceritakan? Keep on it. Org suka semua. Bukan semua tuh jer. Semua tentang awk. :)
  • Ada org bodoh pernah dengan awk. Siapa? Org yang datang sebelum org. Kenapa dia tinggalkan awk? You are perfect for me dear. Dan tahu bila masa org akan jadi manusia paling bodoh? Selepas tinggalkan awk. :)
  • Org seem macam suka kacau semua perempuan. Tapi I'll stop it. Kenapa? Sebab org dah jumpa awk. Awk lebih dari semua perempuan-perempuan tersebut. :)

Ok, stop it. Nanti semua unfollow blog aku. Haha. Tak kisah, sesekali menaip untuk insan istimewa. Siapa?
My baby, Siti Rohaya Ainiez binti Abdullah Najib. :) Hope our relationship will longer lasting. :) Doakan kami ya kawan-kawan. Thanks to KakiBLOGGER too. Dapat jodoh dekat sana. Haha.



P/S : Ok, aku admit. Banyak senyum dalam entry nie. Sebab aku tengah melayang-layang. Ada yang nak tolong turunkan? Perghhliss...


Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

42 Commments:

Budak Giler Cadbury said...

ok en chuck jiwang .. jaga my adek elok2 ok..she's the best ...

Chuck said...

@Budak Giler Cadbury Insyallah. :)

Aien Najib said...

best ke ?=.=''

AmyZana said...

laa.....dengan Kak Aien ka ? :0
hehe.
smoge both of u bahagia ya ! :D

Chuck said...

@Aien Najib Macam biasa la. Panah arjuna. HAHA. =="

Chuck said...

@AmyZana :) thanks ya. :)

XIX Dragunov said...

pergh chuck, jodoh dikakiBLOGGER...haha~ kene buat entry tajuk ni la chuck..hahaha

Chuck said...

@XIX Dragunov Hahaha. Jgn lupa promote aku. <-- Tak malu. Hahaha.

cik jue said...

hehe...dasyat la chuck...
jumpe jodoh kat kakiblogger...
huhu
semoga bahagia...
amin....

ayu cheese cake said...

ehem <3
woahh. ayu doakan chuck dgn aien ok ? :)) sweetnyee.

Chuck said...

@cik jue haha. miracle tuh kan?

Chuck said...

@ayu cheese cake thanks ayu. :)

NOOR FATIN said...

wow! hehe semoga bahagia chuck :)

Chuck said...

@NOOR FATIN thanks. :)

Nurul Fifi Amalina said...

yela chuck. aku doakan sampai ke akhir hayat. parah ni kalau dah melayang2. hahahaa

Chuck said...

@Nurul Fifi Amalina Kau dah biasa fy. Aku jarang-jarang. Hahaha.

+d.O.Y.A.h+ said...

wawwww. chuck!! smoga sampai bila2 :)

Shafiza said...

pehh dapat jodoh weh kat kakiBLOGGER. ok dah boleh tukar group jadi kakiJODOH.

.:padie_eyla:. said...

haha. suwit. bgus2! ternyata dah wujud cinta antara blogger. =p

Chuck said...

@ d.O.Y.A.h Thanks. Hope macam gitu. :)

Chuck said...

@Shafiza Hahaha. Takboleh la. Kita nak gabungkan blogger. Dapat jodoh kira advantage la kan. :)

Chuck said...

@.:padie_eyla:. Hahaha. Thanks. Kadang-kadang dekat mana-mana pun boleh jatuh cinta. XD

yuna sajaa :) said...

go chuck !
hope keka dgn dea okayy .
aminn~ ^^

yuna sajaa :) said...

corecction *kekal >.<

Chuck said...

@yuna sajaa :) thanks yuna. :)

Chuck said...

@yuna sajaa :) correction la. =="

yuna sajaa :) said...

maaf =,='

Chuck said...

@yuna sajaa :) nevermind. :)

lavender harum wangi said...

bahahahha, aku dah kata dari dulu, kat kakiBLOGGER memang boleh cari jodoh~ :D Semoga kekal sampai syurga~ :)


err, blog ko ke yg ada lagu aishiteru?? larikkkk.... >,<

Chuck said...

@lavender harum wangi HAHAHAHA. Blog aku ada lagu woo~ Dasat tak? Nyway, thanks Ika. :)

Fara Farhana ♥™ said...

dalam hati ada taman astakona lahh! :D

Chuck said...

@Fara Farhana ♥™ Sekali sekala. Hahaha.

TuNaSya said...

wow!
kawan saya dah banyAk berubah!
happy for u... =)

Chuck said...

@TuNaSya Thanks mim. Taklah berubah sgt, skit2 jer. Hahaha. :)

Blogmerah said...

wauuu~~~~~aku pun cam terlayang2..hahaha~~!! oh..ok.

Chuck said...

@Blogmerah hahaha. picture kau rama-rama memang lah melayang-layang. hahaha

Mr. TN_SkY said...

hahaha..wei wei wei..asl aku bru taw? haha :-D moga berkekalan k bro hehe.=_=

Panas! Valentine Days Vs Maulidur Rasul??

Chuck said...

@Mr. TN_SkY Hahaha. Kau lambat sikit kot. Ok lah dapat tau gak kan? Hahaha. Nyway thanks Sky. Lama tak seframe dgn kau. Hahaha.

| cik azeya | said...

fewwit.
kawen jempot.
hahah

Chuck said...

@| cik azeya | Hahaha. Insyallah kalau ada jodoh. :)

belog saya a.k.a naz said...

wohaaa ..sweetnye ....wish u get happy ending with aien..:D

AreNieZa said...

jaga ain k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...