Rakan-rakan Blog

Terima Kasih Cik Bella. :)

|

Entry pertama dari Cik Bella.
Entry kedua dari Cik Bella.

Salam. :) Okay, kali ini entry apa lah pula aku cuba nak sampaikan? Tak banyak, cuma penghargaan kepada seseorang. Aku nak ucapkan terima kasih kepada kawan blogger aku, Sis Bella yang telah mempromotekan blog aku. Bukan sekali, tapi dua kali. Secara tidak langsung mengharumkan lagi nama blog ini di mata dunia. *Tiba-tiba jer. Padahal tak ada kena mengena. Haha. Walaupun esok aku ada kertas QMT (Statistics) untuk peperiksaan akhir aku, aku gagahkan juga untuk menulis surat cinta kepada beliau. Kenal dia dari entry pertama pasal aku yang dia post dekat blog dia. Ingatkan macam kenal. Oh, tidak. Mula-mula memang tak kenal, tapi bila dah add Facebook dan berbual mesra, akhirnya rapat lah juga dengan dia nie. Pelik juga kenapa dia jarang online. Ouhhh, akhirnya aku faham. Budak hostel rupanya, keadaan yang pernah aku lalui satu masa dahulu. Internet sangat sukar didapati. Haha. Kepada sesiapa yang membaca blog dia, diharap tidak termakan tohmahan demi tohmahan yang dilemparkan kepada insan yang bernama Chuck ini. Semua itu invert dengan diri aku yang sebenar. Haha. *Perasan lebih. Apa-apa pun, happy dapat berkawan dengan dia tapi ada satu yang aku kurang berpuashati, ada ke patut panggil aku PENGGODA? Secara tak sengaja kot tergoda tuh. Haha. Tak patut betul. Anyway, sekali lagi terima kasih kepada beliau dan kepada yang nak melawat blog Sis Bella, sila klik sini.  Dan nampak gayanya, dia juga telah menjadi ahli tetap komuniti GengBLOGGER. Anda mahu menyertai kami? Klik sini.


P/S : Suka berkawan dan tak kisah kawan yang macam mana sekalipun.
Even macam Zombie. Siapa Zombie? Klik sini.
Hantu Happy Aquarium. Hahaha.

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

5 Commments:

anithDEEBA said...

goodluck QMT :) saye amek last sem .

bella said...

awww ! tanx dude ! (:

Chuck Revenge said...

@anithDEEBA - Thanks yarh for your support. :)
@bella - No biggie. Reply for your posts. :)

belog saya a.k.a naz said...

haha..entry tu dpromosikan gak ae..hahaha

Chuck said...

@belog saya a.k.a naz hahaha. tau takpe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...