Rakan-rakan Blog

Selamat Hari Raya

|
They complete my life. Thanks friends. Ada masa suka dan ada masa duka. Ada masa ingat dan ada masa lupa. Maaf bagi siapa yang tiada dalam picture nieh. Kawan aku ramai sangat. Nama pun boleh lupa.  Actually menujukan ucapan SELAMAT HARI RAYA kepada semua kawan-kawan. Hari-hari melepak bersama, takkan lah takde sekali pun terasa hati dengan aku. Aku pun ada kelemahan sendiri. Hopefully korang maafkan lah dosa-dosa aku yarh. Dari hujung rambut sampai hujung kaki. Takut tak sempat nak update blog. Haih. Nak raya mestilah busy kan? Hari nie akan bertolak balik. Bye-bye Shah Alam dan selamat datang Johor Bahru. :) Missing the moment with Lepaking. Jemput datang rumah hari raya nie. Kalau ada Open House kalian akan diberitahu kelak. Harap dapat main mercun macam masa kecik-kecik dan dapat banyak duit raya. HAHA.


P/S : Raya yang kurang happy. 1 month after raya will be my final exam. =="

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

0 Commments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...