Rakan-rakan Blog

Maksud simbol Peace.

|
Salam semua. Last update lepas aku ada katakan yang Yahudi nie sangat pandai menyebarkan propaganda mereka kan? Ok, kali nie aku share lagi propaganda mereka. Bagi mereka yang dah tahu, just keep silent. Dan bagi mereka yang belum tahu, just jadikan nie iktibar.


Maksud Simbol Peace

Simbol ini berasal dari simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan Yahudi. Simbol ini telah digunakan oleh Yasser Arafat (Bekas Presiden Palestin), Richard Nixon (Bekas Presiden amerika) dan Winston Churchil (Bekas Presiden Amerika).

Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati.Tanda “v” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).

Di dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala. Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa itu adalah tanda kegemarannya. Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya.Salah seorang penyelidik menegaskan, simbol PEACE adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist). Mereka mengambil salib kristian dan mematahkannnya ke atas dan menerbalikkannya ke bawah. Tanda 3 palang yang menghala ke bawah membawa maksud ; Past (Palang kanan), Present (Palang tengah) dan Future (Palang kiri)\

Gambar sebelah kiri adalah simbol yang telah diubahsuai dan digunakan sekarang, gambar tengah adalah cabang asal 3 rukun gerakan syaitan atau kedamaian oleh syaitan dan gambar sebelah kanan adalah logo asal kumpulan Gereja Syaitan. Lihat gambar kecil berbentuk bunga di atas palang, ia adalah logo nazi.

Chuck Note : Aku memang selalu buat research sendiri pasal Satanic nie. Dan sememangnya aku kenal siapa Anton Lavey. Pengasas Satanic Bible. Rupanya dia pun tergolong dalam iluminati. Kenapa? Ini kerana tujuan utama Dajjal adalah untuk memurtadkan semua manusia kepada apa-apa agama selain Islam dan apabila ini terjadi, Puppet Dajjal al-Masih nie akan terus bertambah. Wallahualam.


P/S : Allah Maha Pengampun.
Kita mungkin tak tahu maksud lambang nie sebelum nie.Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

4 Commments:

nieya said...

means kite xley la buat lmbg peace...but peace is allowed????

Chuck said...

@nieya ye. lambang dia jer propaganda. :)

Anonymous said...

most of people they really love to use that symbol (peace) especially while posing in front of camera..without knowing it.. i've already know 'bout this before but it seem like nobody really care much 'bout it..huh..

HujanMenjerit said...

mohon share. tq ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...