Rakan-rakan Blog

My Bestfriends. :)

|

Talking about my bestfriends. Really missing all of you.
Tiba-tiba teringat kat korang. Next week maybe aku balik JB.
Tapi not sure dapat jumpa korang or not.
Lagipun sekarang masing-masing dah ada commitment masing-masing kan?
Life starts busy. =.=

Idzan bin Yahya (Iezan)
31 Januari 1991
Picture : Ketiga dari kiri.

Kenal ko memang dah lama. Memang aku anggap ko my bestfriend paling sejati.
Tak pernah bergaduh dengan aku. Really respect ko kawan.
Kenal dah hampir 11 tahun. Kenal sejak darjah 2 kalau tak silap aku.
Seorang yang pendiam dan penuh dengan rahsia.
Aku bestfriend dia pun aku tak tahu siapa GF dia.
Dan aku baru tahu yang dia belajar dekat mana after dah masuk semester 3.
Belajar dekat Kolej under yayasan Melaka di Melaka.
Suka balik JB tak bagitahu kawan-kawan.
Selamat lah aku ada instinct yang boleh rasa kalau kau ada dekat JB. Hahaha.

Mohamad Shafiq bin Fairuznizam Wong (Mario)
16 September 1991
Picture : Kedua dari kiri. 

Kenal dia tak macam kenal Idzan. Tapi for sure dah 6 tahun aku kenal dia nie.
Seorang mat rempit. Mempunyai sebuah 125Z yang sangat laju. =.=
 Hahaha. Tapi dia takkan berbual rempit dengan aku.
Aku tak kan layan. Hahaha. Suka bagi or tunjuk everything yang baru dekat aku.
Contohnya, kasut Nike Air Max dia yang baru, lagu-lagu or software-software baru.
Bagus, at least aku tahu la jugak benda-benda baru. Hahaha.
Pasal family dia memang sangat complicated. Jenuh aku nak faham susur galur dia. =.=
Xpe, semua tuh aku rasa tak penting. Yang penting pasal diri kita kan. :)
Bekerja di Nando's Peri-Peri Chicken. Dah naik pangkat jadi Crew Leader.
Asyik outstation jerk sekarang (Padahal Singapore jerk). Hahaha. 
Suka tengok ko kerja. Rajin and bersungguh-sungguh serta tak kedekut nak belanja aku.
Hahaha.

Mohammad Hajimudden bin Zaini (Ajiem)
9 Julai 1991
Picture : Pertama dari kiri.

Aku lupa macam mana kenal dia nie. Hahaha.
Tapi for sure lebih kurang 6 tahun jugak lah aku kawan dengan dia nieh.
Seorang yang suka ber'style'. Duduk dekat 5 Kedai, Gelang Patah.
Rajin gila hang-out dengan aku sebab dekat rumah dia takde kawan. Hahaha.
Pernah jugak berlaku pertengkaran dengan dia. Tapi for sure sehari dua dah baik balik.
Ada sebuah scooter Nouvo ber'design' Red Bull. Aku jugak selalu meminjam motor dia. Hahaha.
Sekarang berada di Politeknik Pasir Gudang. Mengambil Diploma dalam Graphic Design.
Sifu aku dalam design mendesign. Hope lepas masing-masing habis study dapat bukak satu Graphic studio sama-sama dengan dia dan kawan-kawan yang lain.


P/S : Betul-betul rindu nak hang-out dengan korang la kawan.
Lepaking beramai-ramai. Hahaha. :D

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

7 Commments:

ayu cheese cake said...

cool dude ! :)
pasal iezan uh tk bole bla.
Ayu pun baru tahu dea belajar dekat melaka.
huh :|
ape punye abg laa.

A|R said...

haha.wah.bestnye dpt updte bl0g.jeles i.u tgk je r bl0g i.mst busn kn kn.u tr0skn ea.jgn jd cm i.haha

Chuck Hustler said...

Ayu : Hahaha. Iezan memang macam tuh. Unpredictable. Hahaha. Tapi bestfriend paling best. :)

Arine : You jangan lah jeles. Nnti broadband you dah ok, you update lah k. :)

ayu cheese cake said...

hahha :D dea mmg mcm gtu, tkpe laa. nk buad cmne . N dea abg paling best !

Chuck Hustler said...

ayu : Hahaha. xpe2. Memang susah nak baca dia tuh. :D

hanye hakim ™ said...

mane aku..
wt special post utk aku lak..
ahahahaaaa

Chuck Hustler said...

Hakim : Lemak la ko. Hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...