Rakan-rakan Blog

Avenged Sevenfold and Me. :)

|
Hey kawan-kawan. Kali nie xde yang sedih-sedih. Just with my precious moment. Hahaha. It's just me and my favourite music. Music apa? Of course la hardcore and the most is....
AVENGED SEVENFOLD!
Dua hari lepas diorang baru launch album baru. Iaitu album....
NIGHTMARE ALBUM.
aku keep thinking macam mana nak dapatkan album nie. Memang rasa macam susah nak dapatkan except from i-Tunes. Pada petangnya aku pun pergi lah jalan-jalan dengan kawan aku menemani dia beli laptop baru. Suddenly tengah aku jalan-jalan dengan kawan aku.
Tiba-tiba aku nampak satu kedai metal music.
Aku pun test lah usha.
Korang tau apa?

Picture 1 : Album Nightmare by Avenged Sevenfold yang aku dapat. :D
Nie dia! I got it on the first day it released! Hahaha.
Love korang lah AVENGED SEVENFOLD.
Album nie dah ada kat kedai tuh.
Yehaaaa!

Picture 2 : Avenged Sevenfold Officially Facebook Page.
List of the Songs :
1. Nightmare
2. Welcome To The Family
3. Danger Line
4. Buried Alive
5. Natural Born Killer
6. So Far Away
7. God Hate Us
8. Victim
9. Tonight The World Dies
10. Fiction
11. Save Me

P/S : I'm one of the die hard fan of Avenged Sevenfold. :D
Love you all.

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

0 Commments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...