Rakan-rakan Blog

Wednesday Morning. ;)

|





Hari ini seperti tak biasa. Takde kelas in the early of the morning. Dalam kesamaran waktu pagi yang hening bersama kabus-kabus pagi. (Aku tipu. Mane Shah Alam ade kabus. Asap banyak lah. Hahaha). Rasa macam nak sambung tidur, tibe-tibe dapat satu text dari Arine Romano for morning wishes. =.= Dia macam mencabar aku utk bangun pagi. Hahaha. Ok then, aku bangun lah. Kalo x, habis aku kena kutuk dalam blog dia. Hahaha. Teringat something, cam nak dengar lagu lak pagi nie. Bukak and bukak and akhirnya aku stop kt satu lagu. Lagu ape? Lagu hari raya kot. Hahaha. Bukan lah. One of the favourite song aku. Yg same jugak ngan Mia Brownishh punye favourite song satu ketika dahulu which is

Aerosmith–Dont Wanna Miss A Thing

dan pada masa yang sama aku pon dengarlah lagu

Mayday Parade–I Swear This Time I Mean It. 

(Aku tipu lagi, mana boleh dengar dua lagu dalam masa yang sama). Hahaha. Sejak bila ntah aku pandai nak berjiwang-jiwang pown aku xtahu. (Padahal, banyak gile post jiwang-jiwang.) Hahaha. Start my day with a big smile. ;D Org kate senyum pagi-pagi akan buat hari kita jadi ceria. Of course lah aku nak hari aku ceria. ;D Oleh kerana aku nak dengar lagu, aku pown bukak lah laptop aku yg baru aku design sendiri. Hahaha. Ape bende nie tengkorak-tengkorak? Search la kat Youtube.  Kawan-kawan aku lah nie ajar aku minat motorcross. Dah aku pown terlibat sama. ;D Smart lah doe dak-dak Rockstar and Metal Mulisha nieh. ;D Tapi member bilik aku pernah berkata. ‘Kalau Mat Salleh Nampak lappy nie ko nie, dia buat tunggang kt track motorcross diorg. Hahaha. WTF? Peduli ape aku. Aku nyer interest lah katakan. Tapi satu fault dalam pic nie. Cuba korang cari. Hahaha. Pink love bed sheet??? Mak aku yang pilih lah design nie. =.= Pakai jerk la. Amek berkat mak bagi. Lappy dah ganas tapi sampai kat bed sheet hancuss. Hahaha. Ok-ok, class hari nie just pukul 4 until 6 p.m. and malam nanti ada perjumpaan dengan pengetua college. Fucking bored. =.=

P/S : TWITCH AND SCUMMY REALLY COOL!
METAL MULISHA ROCKSTAR MOTORCROSSER

Pecah Kaca Pecah Simen, Sudah Baca Harap Komen. :)

4 Commments:

A|R said...

nice ur lappy.
ngeh3~
u takot tol i mngate kt blog i ea..
u tgu je la da nxt update.
abes u nt.
bahhhahahaa

Chuck Hustler™ said...

hahaha. ok2. hope u not doing so. hehehe. ;D

A|R said...

bahahahha.
phl lak.
u xkn dpt elak nyer.

Chuck Hustler™ said...

hahaha. i kena cuba untuk megelak lah u. ngeh3~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...